Tilmelding Bike & Vin

På denne side kan du/I læse om alle de forhold, der har med tilmelding til Bike & Vin at gøre. Nederst kan I udfylde og sende tilmeldingsmodulet samt læse info om betaling.

Hvad koster Bike & Vin?

  • Kør-selv*, pr. person: 9.295 kr.
  • Med fly, pr. person: 11.295 kr.

(Priserne indeholder italiensk moms (IVA))

* Kør-selv rejsende parkerer bilen ved det første hotel eller et andet aftalt sted og vil blive bragt tilbage til deres bil efter endt tu

Hvad er inkl./ekskl. i prisen?

Inklusive i prisen: Flyrejse, lufthavnstransfer, syv overnatninger med morgen- og aftensmad, bagagetransport, cykelleje, opera i Arena’en i Verona (optional), Magnalonga (Negrar, vinfestival i Avio, pastakursus i Borghetto, vinsmagning i Valpolicella, vinsmagning i Lugana, besøg på grappa-destilleri, evt. La Cantina Sociale i Custoza, guide samt italiensk moms (IVA). Med forbehold for Covid-situationen og evt. regler. 

Eksklusive i prisen: Alle drikkevarer (udover vinsmagninger selvfølgelig) samt frokost, enkeltværelsetillæg, tillæg for elektrisk cykel,  afbestillingsforsiking.

Ekstras:

  • Afbestillingsforsikring (Europæiske) pr. person
    (sendes pr. mail og betales på posthuset eller via netbank).

 190 kr.

  • Tillæg for enkeltværelse pr. nat.

 190 kr.

  • Tillæg for elektrisk cykel pr. uge

1.200 kr.

  • Egne cykler , pr. cykel (fratrækkes i prisen)

 -350 kr.

Hvordan foregår betalingen: Bankoverførsel, kreditkort eller Paypal?

Når online-tilmeldingen (nedenfor) er udfyldt og sendt, vil du/I i første omgang modtage en kvittering med din/jeres tilmeldingsinfo via e-mail. Jeg sender derefter en rejseordrebekræftelse med en beregning af din/jeres pris; bankoplysninger samt to betalings-links til brug for hhv. Paypal og kreditkort. 

For at bekræfte din tilmelding skal du/I indbetale et depositum2.950 kr. pr. person. Saldoen indbetales ved hjælp af et af de samme to links, som du/I har modtaget pr. mail eller via en bankoverførsel en måned før afrejsen. Bankoverførslen kan foretages på reg. nr. 4001, konto 3346253576 i Danske Bank. Husk at alle beløb er nettobeløb, således at eventuelle betalingsgebyrer betales af gæsterne selv. 

Du/I rådes til at gemme e-mailen indeholdende rejseordrebekræftelsen med saldoberegning og links, så du/I har den, når det er tid til at betale saldoen.

Til brug for internationale betalinger via bankoverførsel benyttes:

IBAN kontonummer:   DK8830003346253576

BIC (SWIFT-adresse):   DABADKKK

Rejseplan: Den endelige rejseplan samt flybilletter bliver sendt pr. e-mail senest en måned før afrejse med mindre andet er aftalt.

Afbestillingsbestemmelser: Læses i menuen ovenfor.

Tilmelding