Tilmelding: Bike & Vin

På denne side kan du/I læse om alle de forhold, der har med tilmelding til Bike & Vin at gøre. Nederst kan I udfylde og sende tilmeldingsmodulet samt læse info om betaling.

Hvad koster Bike & Vin?

  • Kør-selv*, pr. person: 9.995 kr.
  • Med fly, pr. person: 11.995 kr.

(Priserne indeholder italiensk moms (IVA))

* Kør-selv rejsende parkerer bilen ved det første hotel eller et andet aftalt sted og vil blive bragt tilbage til deres bil efter endt tur.

Hvad er inkl./ekskl. i prisen?

Inklusive i prisen: Flyrejse, lufthavnstransfer, otte overnatninger med morgen- og aftensmad, bagagetransport, cykelleje, opera i Arena’en i Verona (optional), Magnalonga (Negrar), vinfestival i Avio, pastakursus i Borghetto, vinsmagning i Valpolicella, vinsmagning i Lugana, besøg på grappa-destilleri, evt. La Cantina Sociale i Custoza, guide, hotelskatter samt italiensk moms (IVA).  

Eksklusive i prisen: Alle drikkevarer (udover vinsmagninger selvfølgelig) samt frokost, enkeltværelsetillæg, tillæg for elektrisk cykel,  afbestillingsforsiking.

Ekstras:

  • Afbestillingsforsikring (Europæiske) pr. person
    (sendes pr. mail og betales på posthuset eller via netbank).

 190 kr.

  • Tillæg for enkeltværelse pr. nat.

 200 kr.

  • Tillæg for elektrisk cykel pr. uge

1.500 kr.

  • Medbringes egne cykler, fratrækkes følgende beløb pr. cykel

 -350 kr.

Hvordan foregår betalingen: Bankoverførsel, kreditkort eller Paypal?

Når online-tilmeldingen (nedenfor) er udfyldt og sendt, vil du/I i første omgang modtage en kvittering med din/jeres tilmeldingsinfo via e-mail. Herefter bedes du/I indbetale depositum2.950 kr. pr. person. Du/I finder oplysninger til brug for en bankoverførsel til Bike Italiens danske konto herunder.  Ønsker du at betale med kreditkort eller Paypal (koster et tillæg på 100 kr.), så benyt “Betaling” i den vandrette menu foroven og følg retningslinierne. Jeg sender en rejseordrebekræftelse med saldoberegning, når indbetalingen af depositum er registreret. Saldoen indbetales via en bankoverførsel, kreditkort eller Paypal senest en måned før afrejsen. 

En bankoverførsel kan foretages på følgende konto i Danske Bank: reg. nr. 3409, konto 13381356 i Danske Bank. Husk at alle beløb er nettobeløb, således at eventuelle betalingsgebyrer betales af gæsterne selv. 

Du/I rådes til at gemme e-mailen indeholdende rejseordrebekræftelsen med saldoberegning, så du/I har bankoplysninger og beløb, når det er tid til at betale restbeløbet.

Til brug for internationale betalinger via bankoverførsel benyttes:

IBAN kontonummer:  DK3130000013381356

BIC (SWIFT-adresse):   DABADKKK

Rejseplan: Den endelige rejseplan samt flybilletter bliver sendt pr. e-mail senest en måned før afrejse med mindre andet er aftalt.

Afbestillingsbestemmelser: Læses i den vandrette menu ovenfor.

Tilmelding