Info vedrørende rejsen

Lufthavn: Som tommelfingerregel rejser deltagere fra Jylland til og fra Billund og deltagere fra Sjælland til og fra Københavns Lufthavn. Deltagere fra Fyn kan komme til at rejse fra begge lufthavne (dog mest sandsynligt fra Billund). Jeg må dog tage forbehold for de situationer, hvor billetter ikke kan fås fra de nævnte lufthavne på en måde, at det passer med programmet. Rejseplanen ligger fast senest tre-fire måneder inden afrejse. 

Eventyrrejser (til andre lande end Italien): Som regel rejser vi kun fra Københavns Lufthavn.

Rejseplan, flybilletter og program: Rejseplanen vil blive sendt til alle deltagere pr. e-mail, når flybilletterne er købt eller senest en måned inden afrejse. Selve flybilletterne sendes sammen med programmet for cykelrejsen senest en måned før afrejsen. Det står anført i programmet, hvordan man skal forholde sig i forhold til indtjekning og bagage.

Bagage: Programmet, der bliver sendt til deltagerne ca. en måned før afrejse, vil indeholde info om eventuelle bagage-restriktioner på flyvet. I løbet af jeres ferie vil bagagen blive transporteret til næste hotel, imens I cykler. Dog kan det være en god ide at medbringe en lille rygsæk eller cykeltaske til de vigtigste ting, som I kan få brug for i løbet af de daglige ruter. 

 

Transport til første overnatningssted: Jeg henter alle flyrejsende gæster i lufthavnen og bringer dem til deres første overnatningssted. 

Bilrejsende: Alt efter hvilken tur, de bilrejsende deltagere er tilmeldt, vil adressen på det første overnatningssted eller et andet mødested, blive kommunikeret via mail. Specielt for familieferierne vil deltagerne efter endt ferie blive transporteret tilbage til det sted, hvor deres bil er parkeret. Men det er også en mulighed, at jeg transporterer deltagernes bil til deltagernes sidste overnatningssted. 

Info vedrørende cykler

Familieferier og Cykelturisme: Jeg sørger for mountainbikes til deltagerne (inkl. i pakkeprisen). Ønsker I at medbringe jeres egne cykler, så fratrækkes fast beløb pr. cykel i prisen (se “Priser/Bestilling”). E-bikes kan bestilles særskilt, men koster et tillæg (se “Priser/Bestilling”). For flyrejsende, der ønsker at medbringe deres egen cykel, vil udgiften til cykeltransport med flyet blive lagt til den samlede pris. Egne E-bikes kan ikke medbringes i flyet!

Familieferier (cykler og udstyr): Kort og rutebeskrivelse samt udstyr til cyklingen vil blive udleveret til velkomstmødet, når I ankommer til første overnatningssted: Hjelme, drikkedunke, cykelcomputer, førstehjælpskit, lås, board til kort og rutebeskrivelserne, ekstra slange, lille pumpe, lappegrejer og dækjern, færgeplaner, farvede bånd til  kufferter samt kompendie med alle praktiske informationer. Ønsker I ruterne på Garmin, så skal I kontakte mig før afrejsen, så jeg kan sende ruterne via mail. I skal bruge jeres egen Garmin i løbet af cykelferien. 

Landevej og Mountainbike: Deltagerne medbringer som udgangspunkt deres egne cykler. Cyklerne transporteres med flyet, og udgiften for transporten er inkl. i prisen. Jeg sørger desuden for transport fra lufthavnen til jeres første hotel. Cykler transporteres bedst i “hårde” cykelkufferter. Men også en “blød” kuffert/cykeltaske eller en cykelpapkasse kan benyttes. Papkasserne fås hos din lokale cykelforretning (ikke i lufthavnen!) Hvis du bruger papkasse, skal du huske at tage sadel og pedaler af samt dreje styret. Papkassens hjørner og håndtag bør forstærkes med tape. Det er i øvrigt en god ide at emballere bagskifter, kranksæt og forgaflen ekstra grundigt! Alternativt kan jeg leje en cykel til dig i Italien. Kontakt mig for mere info. 

Eventyrrejser: Mountainbikes/E-bikes kan lejes i det land, vi skal besøge, men det er også muligt at medbringe sin egen cykel. Eventuelle udgifter ifbm. cykeltransport afholdes af deltageren selv. 

Generel info

Enkeltværelse: Koster et tillæg pr. nat (se: “Priser/Tilmelding”). Enkeltværelser tilbydes i den udstrækning, at de enkelte hoteller vil stille dem til rådighed. Skulle det imod forventning ikke kunne lade sig gøre at skaffe enkeltværelse hele vejen rundt, så vil tillægget blive refunderet tilsvarende.

Sygdomsafbestillingsforsikring: Kan desværre ikke længere bestilles igennem Bike Italien!  Jeg anbefaler at tegne en evt. forsikring direkte hos Europæiske Rejseforsikringer. Ulykker dækkes af gæsternes egen ulykkesforsikring. I forbindelse med Eventyrrejserne til tredjeverdenslande er en rejseforsikring oblikatorisk! NB! En rejseforsikring er som regel hverken en afbestillingsforsikring eller en ulykkesforsikring, så kontroller jeres forsikringspolicer en ekstra gang! 

Tilmelding: For at tilmelde dig skal du udfylde og sende tilmeldings-modulet (klik på “Priser/Tilmelding”) samt indbetale depositum. Tilmeldingen er gyldig og bindende, når tilmeldingsmodulet samt depositum er modtaget.

Speciel diet: Hvis du af helbredsårsager m.m. ønsker en speciel diæt – notér det venligst i online-modulet.

Afbestillingsbestemmelser: Se vores rejse- og afbestillingsbestemmelser i menuen ovenfor.