Bestilling af Familieferier, Gardasøen

På denne side kan I læse om alle de forhold, der har med bestilling af vores Familiecykelferier at gøre. Nederst kan I udfylde og sende bestillingsmodulet samt læse info om betaling.

Hvad koster Familieferierne (minimum to personer)?

 • Kør-selv*, pr. person: 7.195 kr.
 • Med fly, pr. person: 8.995 kr.

(Priserne indeholder italiensk moms (IVA))

* Kør-selv rejsende parkerer bilen ved det første hotel eller et andet aftalt sted og vil blive bragt tilbage til deres bil efter endt tur.

Hvad er inkl./ekskl. i prisen?

Inklusive i prisen: Flyrejse, lufthavnstransfer, 7 overnatninger på hotel, B&B eller agriturismo, morgenmad, leje af mountainbikes, bagagetransport, lift med minibus/bil (til Lessinia-bjergene), kort, rutebeskrivelse, italiensk moms (IVA) samt hotelskat.

Eksklusive i prisen: Evt. cykeltransport (fly) af egne cykler, frokost, aftensmad, eventuelle aktiviteter/ekskursioner, færgebilletter, kabinelift, evt. tillæg for enkeltværelse, evt. tillæg for elektrisk cykel, afbestillingsforsikring.

Ekstras:

 • Opera i Arena’en i Verona (vores pakke) med billet, vin, lille madkurv, puder, tæpper, paraply samt evt. transport (for dem, der bor uden for Verona).  

375 kr.

 • Ekstra overnatning. Enhedspris pr. person, pr. nat. 

375 kr.

 • Tillæg for opgradering til værelse med balcon, søudsigt og aircondition i Malcesine. Pr. person, pr. nat. 

195 kr.

 • Afbestillingsforsikring (Europæiske) pr. person
  (sendes pr. mail og betales på posthuset eller via netbank).

190 kr.

 • Tillæg for enkeltværelse pr. nat.

190 kr.

 • Tillæg for elektrisk cykel pr. uge

1.200 kr.

 • Egne cykler , pr. cykel (fratrækkes i prisen)

-350 kr.

Rabat (gælder kun for flyrejsende): Fra København reduceres prisen med 200 kr. pr. person, hvis de valgte rejsedage falder på almindelige ugedage. Fra Billund reduceres prisen med 200 kr. pr. person, hvis de valgte rejsedage falder på tirsdage.

Børnerabat: For børn, der fylder 11 år i rejseåret eller yngre er der 1.200 kr. i rabat. Børn under 7 år betaler kun de omkostninger, der er forbundet med deres deltagelse (kostpris).

Når I har sendt en bestillingen, vil I modtage en kvittering pr. e-mail med de bestillingsoplysninger, som I har sendt. 

Hvordan foregår betalingen: Bankoverførsel, kreditkort eller Paypal?

Når online-tilmeldingen (nedenfor) er udfyldt og sendt, vil du/I i første omgang modtage en kvittering med din/jeres tilmeldingsinfo via e-mail. Herefter bedes du/I indbetale depositum2.750 kr. pr. person. Du/I finder oplysninger til brug for en bankoverførsel til Bike Italiens danske konto herunder.  Ønsker du at betale med kreditkort eller Paypal, så benyt “Betaling” i den vandrette menu foroven og følg retningslinierne. Jeg sender en rejseordrebekræftelse med saldoberegning, når indbetalingen af depositum er registreret. Saldoen indbetales via en bankoverførsel, kreditkort eller Paypal senest en måned før afrejsen. 

En bankoverførsel kan foretages på følgende konto i Danske Bank: reg. nr. 3409, konto 13381356 i Danske Bank. Husk at alle beløb er nettobeløb, således at eventuelle betalingsgebyrer betales af gæsterne selv. 

Du/I rådes til at gemme e-mailen indeholdende rejseordrebekræftelsen med saldoberegning, så du/I har bankoplysninger og beløb, når det er tid til at betale restbeløbet.

Til brug for internationale betalinger via bankoverførsel benyttes:

IBAN kontonummer:  DK3130000013381356

BIC (SWIFT-adresse):   DABADKKK

Rejseplan: Den endelige rejseplan samt flybilletter bliver sendt pr. e-mail senest en måned før afrejse med mindre andet er aftalt.

Afbestillingsbestemmelser: Læses i menuen ovenfor.

 

Bestilling