Tilmelding: MTB-Nepal

På denne side kan I læse om alle de forhold, der har med tilmelding til MTB-Nepal at gøre. Nederst kan I udfylde og sende tilmeldingsmodulet samt læse info om betaling.

Hvad koster turen: MTB-Nepal?

  • Med fly, pr. person: 22.995 kr.

Hvad er inkl./ekskl. i prisen?

Inklusive i prisen: Flybillet København-Kathmandu t/r; to interne flybilletter; 13 dages overnatning i dobbeltværelse; helpension (minus to aftensmåltider og to frokoster); al transport i bus; følgebil (med vand og snacks/frugt) og bagagetransport, cykelleje (E-bike koster et tillæg); Annapurna permit, entré til nationalparken i Chitwan, Bhaktapur permit; cykelguide, drikkevand, the og kaffe i løbet af cykelturene, velkomst/farvel middag med dans og musik, dansk rejseleder.

Eksklusive i prisen: Tillæg elektrisk cykel; evt. cykeltransport fra DK; tillæg for enkeltværelse; rejseforsikring (vigtig) (dertil afbuds- og/eller ulykkesforsikring); alle drikkevarer (ud over dem fra følgebilen); to aftensmåltider og to frokoster, indrejseskat i lufthavnen ($40) samt tøjvask. 

Ekstras:

  • Afbestillingsforsikring (Europæiske) pr. person. Jeg kan ikke længere tegne forsikringen for jer, men jeg kan sende et link. Man bestemmer selv forsikringssummen. En afbestillingsforsikring koster ca. 6% af forsikringssummen. 
  • Tillæg for enkeltværelse pr. nat

150 kr.

  • Leje E-bike pr. dag (begrænset antal)
  • Egen cykel med hjemmefra

 550 kr. 

-1.100 kr

Hvordan foregår betalingen: Bankoverførsel, kreditkort eller Paypal?

Når online-tilmeldingen (nedenfor) er udfyldt og sendt, vil du/I i første omgang modtage en kvittering med din/jeres tilmeldingsinfo via e-mail. Herefter bedes du/I indbetale depositum8.000 kr. pr. person. Du/I finder oplysninger til brug for en bankoverførsel til Bike Italiens danske konto herunder.  Ønsker du at betale med kreditkort eller Paypal, så benyt “Betaling” i den vandrette menu foroven og følg retningslinierne (koster et gebyr på 100 kr.). Jeg sender en rejseordrebekræftelse med saldoberegning, når indbetalingen af depositum er registreret. Saldoen indbetales via en bankoverførsel, kreditkort eller Paypal senest 45 dage før afrejsen. 

En bankoverførsel kan foretages på følgende konto i Danske Bank: reg. nr. 3409 , konto 13381356 i Danske Bank. Husk at alle beløb er nettobeløb, således at eventuelle betalingsgebyrer betales af gæsterne selv. 

Du/I rådes til at gemme e-mailen indeholdende rejseordrebekræftelsen med saldoberegning, så du/I har bankoplysninger og beløb, når det er tid til at betale restbeløbet.

Til brug for internationale betalinger via bankoverførsel benyttes:

IBAN kontonummer:   DK3130000013381356

BIC (SWIFT-adresse):   DABADKKK

 

 

Rejseplan: Den endelige rejseplan samt flybilletter bliver sendt pr. e-mail senest en måned før afrejse med mindre andet er aftalt.

Afbestillingsbestemmelser: Læses i menuen ovenfor.

Tilmelding