Tilmelding: Æbleparadisiske Val di Non

På denne side kan I læse om alle de forhold, der har med tilmelding til Æbleparadisiske Val di Non at gøre. Nederst kan I udfylde og sende tilmeldingsmodulet samt læse info om betaling.

Hvad koster Æbleparadisiske Val di Non?

  • Kør-selv*, pr. person: 8.595 kr.
  • Med fly, pr. person: 10.595 kr.

(Priserne indeholder italiensk moms (IVA))

* Kør-selv rejsende parkerer bilen ved det første hotel eller et andet aftalt sted og vil blive bragt tilbage til deres bil efter endt tur.

Hvad er inkl./ekskl. i prisen?

Inklusive i prisen: Flybillet, lufthavnstransfer, 7 nætter med med morgen- og aftensmad, cykelleje, kabeltoglift, bagagetransport, Castel Firmian (Messner-museet), Castel Thun, Castel Beseno, shuttlebus/bil (Lago di Tovel), vinsmagninger, udstyr til klatring, guide, hotelskat og italiensk moms (IVA).

Eksklusive i prisen:  Alle drikkevarer samt frokost, evt. afbestillingsforsikring, evt. elektrisk cykel, evt. enkeltværelsetillæg. 

Ekstras:

  • Afbestillingsforsikring (Europæiske) pr. person
    (sendes pr. mail og kan betales på posthuset eller via netbank)

 190 kr.

  • Tillæg for enkeltværelse pr. nat

 190 kr.

  • Tillæg elektrisk cykel pr. uge 

1.200 kr.

  • Egne cykler , pr. cykel (fratrækkes i prisen)

 -350 kr.

Hvordan foregår betalingen: Bankoverførsel, kreditkort eller Paypal?

Når online-tilmeldingen (nedenfor) er udfyldt og sendt, vil du/I i første omgang modtage en kvittering med din/jeres tilmeldingsinfo via e-mail. Herefter bedes du/I indbetale depositum2.850 kr. pr. person. Du/I finder oplysninger til brug for en bankoverførsel til Bike Italiens danske konto herunder.  Ønsker du at betale med kreditkort eller Paypal, så benyt “Betaling” i den vandrette menu foroven og følg retningslinierne. Jeg sender en rejseordrebekræftelse med saldoberegning, når indbetalingen af depositum er registreret. Saldoen indbetales via en bankoverførsel, kreditkort eller Paypal senest en måned før afrejsen. 

En bankoverførsel kan foretages på følgende konto i Danske Bank: reg. nr. 3409, konto 13381356 i Danske Bank. Husk at alle beløb er nettobeløb, således at eventuelle betalingsgebyrer betales af gæsterne selv. 

Du/I rådes til at gemme e-mailen indeholdende rejseordrebekræftelsen med saldoberegning, så du/I har bankoplysninger og beløb, når det er tid til at betale restbeløbet.

Til brug for internationale betalinger via bankoverførsel benyttes:

IBAN kontonummer:  DK3130000013381356

BIC (SWIFT-adresse):   DABADKKK

 

Rejseplan: Den endelige rejseplan samt flybilletter bliver sendt pr. e-mail senest en måned før afrejse med mindre andet er aftalt.

Afbestillingsbestemmelser: Læses i menuen ovenfor.

Tilmelding