Tilmelding Rom-San Marino

På denne side kan du/I læse om alle de forhold, der har med tilmelding til Rom-San Marino at gøre. Nederst kan I udfylde og sende tilmeldingsmodulet samt læse info om betaling.

Hvad koster Rom-San Marino?

  • Kør-selv*, pr. person: 8.495 kr.
  • Med fly, pr. person: 10.695 kr.

(Priserne indeholder italiensk moms (IVA))

* Kør-selv rejsende transporteres til Rom fra et nærmere aftalt mødested (parkeringsplads) og tilbage til samme sted efter endt tur.

Hvad er inkl./ekskl. i prisen?

Inklusive i prisen: Flybilletter, cykeltransport, lufthavns-transfer, 7 overnatninger på hotel med halvpension, bagagetransport, følgebus, guide(s), hotelskat og italiensk moms (IVA).

Eksklusive i prisen: Enkeltværelsetillæg (190 kr. per nat), afbestillingsforsiking, alle drikkevarer samt frokost, reparationer, reservedele og CO2-luftpatroner, eventuelle ekstra omkostninger i forbindelse med parkering af bil. 

Ekstras:

  • Afbestillingsforsikring (Europæiske) pr. person
    (sendes pr. mail og betales på posthuset eller via netbank).

190 kr.

  • Tillæg for enkeltværelse pr. nat.

190 kr.

Hvordan foregår betalingen: Bankoverførsel, kreditkort eller Paypal?

Når online-tilmeldingen (nedenfor) er udfyldt og sendt, vil du/I i første omgang modtage en kvittering med din/jeres tilmeldingsinfo via e-mail. Jeg sender derefter en rejseordrebekræftelse med en beregning af din/jeres pris; bankoplysninger samt to betalings-links til brug for hhv. Paypal og kreditkort. 

For at bekræfte din tilmelding skal du/I indbetale et depositum2.800 kr. pr. person.  Saldoen indbetales ved hjælp af et af de samme to links eller en bankoverførsel en måned før afrejsen. Bankoverførslen kan foretages på reg. nr. 4001, konto 3346253576 i Danske Bank. Husk at alle beløb er nettobeløb, således at eventuelle betalingsgebyrer betales af gæsterne selv. 

Du/I rådes til at gemme e-mailen indeholdende rejseordrebekræftelsen med saldoberegning og links, så du/I har den, når det er tid til at betale saldoen.

Til brug for internationale betalinger via bankoverførsel benyttes:

IBAN kontonummer:   DK8830003346253576

BIC (SWIFT-adresse):   DABADKKK

Rejseplan: Den endelige rejseplan samt flybilletter bliver sendt pr. e-mail senest en måned før afrejse med mindre andet er aftalt.

Afbestillingsbestemmelser: Læses i menuen ovenfor.

Tilmelding