Tilmelding: MTB-Nordvietnam

På denne side kan I læse om alle de forhold, der har med tilmelding til MTB-Nordvietnam at gøre. Nederst kan I udfylde og sende tilmeldingsmodulet samt læse info om betaling.

Hvad koster turen: MTB-Nordvietnam?

  • Med fly, pr. person: 18.995 kr.

Hvad er inkl./ekskl. i prisen?

Inklusive i prisen: Flybillet København-Hanoi t/r; 13 dages overnatning (inkl. en nat på båd) i dobbeltværelse; helpension (minus to aftensmåltider i Hanoi); al transport i bus; følgebil (med vand og snacks) og bagagetransport; evt. entré udgifter (med undtagelse af Hanoi); bådtur på Ha Long Bay med overnatning og forplejning (samt turistpas Ha Long Bay), vietnamesisk cykelguide (engelsk sprog), dansk rejseleder.

Eksklusive i prisen: Evt. leje af mountainbike eller elektrisk cykel. Evt. cykeltransport fra DK; tillæg for enkeltværelse; rejseforsikring; alle drikkevarer (ud over dem fra følgebilen); to aftensmåltider i Hanoi.

Ekstras:

  • Afbestillingsforsikring (Europæiske) pr. person
    (sendes pr. mail og kan betales på posthuset eller via netbank)

495 kr.

  • Tillæg for enkeltværelse pr. nat

190 kr.

  • Leje mountainbike 27 1/2 eller 29′ hjul. 

150 euro

  • Leje E-bike 

 250 euro

Hvordan foregår betalingen: Bankoverførsel, kreditkort eller Paypal?

Når online-tilmeldingen (nedenfor) er udfyldt og sendt, vil du/I i første omgang modtage en kvittering med din/jeres tilmeldingsinfo via e-mail. Herefter bedes du/I indbetale depositum7.500 kr. pr. person. Du/I finder oplysninger til brug for en bankoverførsel til Bike Italiens danske konto herunder.  Ønsker du at betale med kreditkort eller Paypal, så benyt “Betaling” i den vandrette menu foroven og følg retningslinierne. Jeg sender en rejseordrebekræftelse med saldoberegning, når indbetalingen af depositum er registreret. Saldoen indbetales via en bankoverførsel, kreditkort eller Paypal senest en måned før afrejsen. 

En bankoverførsel kan foretages på følgende konto i Danske Bank: reg. nr. 3409 , konto 13381356 i Danske Bank. Husk at alle beløb er nettobeløb, således at eventuelle betalingsgebyrer betales af gæsterne selv. 

Du/I rådes til at gemme e-mailen indeholdende rejseordrebekræftelsen med saldoberegning, så du/I har bankoplysninger og beløb, når det er tid til at betale restbeløbet.

Til brug for internationale betalinger via bankoverførsel benyttes:

IBAN kontonummer:   DK3130000013381356

BIC (SWIFT-adresse):   DABADKKK

 

 

Rejseplan: Den endelige rejseplan samt flybilletter bliver sendt pr. e-mail senest en måned før afrejse med mindre andet er aftalt.

Afbestillingsbestemmelser: Læses i menuen ovenfor.

Tilmelding