Tilmelding: Dolomitterne Unplugged Classic 2023

På denne side kan du/ I læse om alle de forhold, der har med tilmelding til Dolomitterne Unplugged Classic at gøre. Nederst kan I udfylde og sende tilmeldingsmodulet samt læse info om betaling.

Hvad koster Dolomitterne Unplugged Classic?

  • Kør-selv*, pr. person:  kr.
  • Med fly, pr. person:  kr.

(Priserne indeholder italiensk moms (IVA))

* Kør-selv rejsende parkerer ved det første hotel. Hvis du/I har specielle ønsker i forhold til parkeringen af jeres bil, så kontakt mig venligst. 

Hvad er inkl./ekskl. i prisen?

Inklusive i prisen: Flybilletter, cykeltransport, lufthavns-transfer, 7 overnatninger på hotel med halvpension, bagagetransport, følgebus, guide(s), hotelskat og italiensk moms (IVA).

Eksklusive i prisen: Enkeltværelsetillæg, afbestillingsforsiking, alle drikkevarer samt frokost, reparationer, reservedele og CO2-luftpatroner, eventuelle ekstra omkostninger i forhold til parkering af bil. 

Ekstras:

  • Tillæg for enkeltværelse pr. nat.

 kr.

Hvordan foregår betalingen: Bankoverførsel eller kreditkort?

Når online-tilmeldingen (nedenfor) er udfyldt og sendt, vil du/I i første omgang modtage en kvittering med din/jeres tilmeldingsinfo via e-mail. Herefter bedes du/I indbetale depositum3.000 kr. pr. person. Du/I finder oplysninger til brug for en bankoverførsel til Bike Italiens danske konto herunder.  I nødstilfælde kan du betale med kreditkort (koster et tillæg på 150 kr.), så benyt “Betaling” i den vandrette menu foroven og følg retningslinierne. Jeg sender en rejseordrebekræftelse med saldoberegning, når indbetalingen af depositum er registreret. Saldoen indbetales via en bankoverførsel eller kreditkort senest en måned før afrejsen. Betales depositum med bankoverførsel, så kan restbeløbet ikke betales med kreditkort. 

En bankoverførsel kan foretages på følgende konto i Danske Bank: reg. nr. 3409, konto 13381356 i Danske Bank. Husk at alle beløb er nettobeløb, således at eventuelle betalingsgebyrer betales af gæsterne selv. 

Du/I rådes til at gemme e-mailen indeholdende rejseordrebekræftelsen med saldoberegning, så du/I har bankoplysninger og beløb, når det er tid til at betale restbeløbet.

Til brug for internationale betalinger via bankoverførsel benyttes:

IBAN kontonummer:  DK3130000013381356

BIC (SWIFT-adresse):   DABADKKK

Rejseplan: Den endelige rejseplan samt flybilletter bliver sendt pr. e-mail senest en måned før afrejse med mindre andet er aftalt.

Afbestillingsbestemmelser: Læses i menuen ovenfor.

Tilmelding