Tilmelding:
Soløen Gran Canaria

På denne side kan I læse om alle de forhold, der har med tilmelding til Soløen Gran Canaria at gøre. Nederst kan man læse info om betaling samt udfylde og sende tilmeldingsmodulet. 

Hvad koster træningslejren: Soløen Gran Canaria?

  • Med fly, pr. person: 10.495 kr.

Hvordan er rejseplanen: 
Der flyves ud fra København d. 5/2-2023 og hjem d. 12/2-2023. Seks cykeldage med guide. Ønsker man at flyve direkte til Gran Canaria fra Billund, så er rejsen i øjeblikket forbundet med et tillæg på 1.500 kr. pr. person, men det kan nå at ændre sig. Vi anbefaler deltagere fra Fyn og Jylland at overveje afrejse fra København. Tilmeldinger efter 1/12-2022 vil være forbundet med et tillæg på 1.000 kr. 

 

Hvad er inkl./ekskl. i prisen?

Inklusive i prisen: Flyrejse, hotelophold (7 nætter) med all inclusive (inkl. drikkevarer på hotellet), cykeltransport, lufthavns-transfer, danske guider, ruter og italiensk moms. 

Eksklusive i prisen: Enkeltværelsetillæg, leje af cykel på stedet, evt. forsikringer.

Ekstras:

  • Afbestillingsforsikring (Europæiske) pr. person
    (link sendes pr. mail og kan betales på posthuset eller via netbank)

 350 kr.

  • Tillæg for enkeltværelse pr. nat
  • Tillæg for standardleje-racercykel på Gran Canaria. (Prisen for cykeltransport er modregnet i lejeprisen). 
  • Tillæg for at leje E-cykel på Gran Canaria. (Prisen for cykeltransport er modregnet i lejeprisen). 

 215 kr.

950 kr.

1.500 kr.

Hvordan foregår betalingen: Bankoverførsel, kreditkort eller Paypal?

Når online-tilmeldingen (nedenfor) er udfyldt og sendt, vil du/I i første omgang modtage en kvittering med din/jeres tilmeldingsinfo via e-mail. Herefter bedes du/I indbetale depositum4.000 kr. pr. person. Du/I finder oplysninger til brug for en bankoverførsel til Bike Italiens danske konto herunder.  Ønsker du at betale med kreditkort eller Paypal, så benyt “Betaling” i den vandrette menu foroven og følg retningslinierne. Jeg sender en rejseordrebekræftelse med saldoberegning, når indbetalingen af depositum er registreret. Saldoen indbetales via en bankoverførsel, kreditkort eller Paypal senest en måned før afrejsen. 

En bankoverførsel kan foretages på følgende konto i Danske Bank: reg. nr. 3409, konto 13381356 i Danske Bank. Husk at alle beløb er nettobeløb, således at eventuelle betalingsgebyrer betales af gæsterne selv. 

Du/I rådes til at gemme e-mailen indeholdende rejseordrebekræftelsen med saldoberegning, så du/I har bankoplysninger og beløb, når det er tid til at betale restbeløbet.

Til brug for internationale betalinger via bankoverførsel benyttes:

IBAN kontonummer:  DK3130000013381356

BIC (SWIFT-adresse):   DABADKKK

Rejseplan: Den endelige rejseplan samt flybilletter bliver sendt pr. e-mail senest en måned før afrejse med mindre andet er aftalt.

Afbestillingsbestemmelser: Læses i menuen ovenfor.

Tilmelding