Landevej​

Hvilke bjerge har du i kikkerten?

På denne side kan du danne dig et hurtigt overblik over de træningslejre og cykeluger, som jeg tilbyder. Klik dig videre til den tur, som interesserer dig for at læse mere om pris, dagsprogram, tekniske data, højdekurver, fotos, kommentarer fra tidligere ture og tilmelding.

Alt afhængigt af hvor mange, der tilmelder sig til en tur, vil der blive kørt i ét, to eller tre hold med hver deres guide. Der kan være forskel på ruterne for de enkelte hold både geografisk og ifht. distance og højdemeter.

Som udgangspunkt er træningslejrene med fast hotel og uden følgebil. Cykelugerne er med forskellige hoteller og med følgebil. Morgenmad og aftensmad er en del af pakken. Frokost spises ude på ruten for egen regning. 

Normalt overnatter deltagerne i dobbeltværelser, men det er også muligt at bestille enkeltværelser. Er I tre, der ønsker at dele værelse, så er tremandsværelser også en mulighed.

Begge koncepter tilbydes med fly eller kør-selv. De flyrejsende bliver hentet i lufthavnen og bragt til det første hotel. Deltagerne kan medbringe deres egne cykler, som transporteres med flyet i cykelkufferter eller papkasser. Det er også muligt at leje en racercykel/E-racerbike i Italien. De bilrejsende vil få tilsendt adressen på det første hotel eller evt. opsamlingssted.

Ønskes en sygdomsafbestillingsforsikring, så kan den bestilles igennem Bike Italien i forbindelse med tilmelding.

Grandissimo Trentino

Træningslejren er desværre aflyst

Træningslejr for landevejsryttere i det uhørt smukke og bjergrige Trentino. Fire dage med fast hotel efterfulgt af en to dages rundtur omkring Brentadolomitterne (med følgebil og en overnatning). Ruterne foregår i dramatiske omgivelser med snedækkede bjerge, skumle middelalderborge, idylliske bjergsøer og brusende vandfald: Passo Manghen, Monte Bondone, Kaiserjægerstrasse, Passo Campo Carlo Magno, Lago di Tovel, Gardasøen, Foza og Passo Ballino. Højeste pas: Passo Manghen (2.047 m). Deltagerne forkæles med et lækkert hotel med swimmingpool, jacuzzi, wellness og gourmet-kok. I gåafstand fra byen Levico Terme. Seks cykeldage, syv nætter.

Grandissimo Garda

Datoer: 21/8-28/8 2021

Træningslejr for landevejsryttere med fast hotel ved Gardasøen. Vi kører i to hold hver dag med differentieret niveau, så også deltagere uden særlig meget bjergerfaring kan være med. De varierede og afvekslende ruter foregår mellem vinrænker, antikke villaer, byer og borge fra middelalderen i bakket og bjergrigt terræn på alle sider af Gardasøen – i Veneto, Lombardiet og Trentino samt i Valpolicella og Verona. Højeste punkt er Monte Baldo (1.650 m). Dejligt hotel med stor swimmingpool og tennisbaner. I gåafstand fra Garda by og søpromenaden. Fokus på indholdsrig og varieret cykling, afslapning og socialt samvær! Seks dage på cyklen, syv nætter.

Rom-San Marino

Datoer: 24/6-1/7 2021

Cykelugen for motionister, der vil opleve fjerne og afsides bjergegne i Abruzzo, Umbrien og Le Marche samt en serie af Italiens smukkeste middelalderbyer: Spoleto, Spello, Trevi, Assisi, Gubbio og Urbino! Et par højdepunkter er: Det storslåede og totalt øde Gran Sasso (det højeste bjerg i Appenninerne) (2.912 m); Monte Sibillini med den nærmest uendelige blomstereng i stærke røde, gule og lilla farver; Borgen i Nerola, hvor vi skal overnatte; Rocca di Calascio; Furlo-kløften; Pantanis træningsbjerg Monte Carpegna; røverborgen San Leo og Lilleputstaten San Marino. Højeste sted på turen er Campo Imperatore, Gran Sasso (2.130 m, optional). Seks cykeldage, syv nætter.

Dolomitterne Unplugged

Datoer: 29/7-5/8 2021

I Dolomitterne laver jeg nye ruter hvert år. Årets cykeluge til Dolomitterne indeholder først og fremmest Italiens tre allerhøjeste pas: Passo dello Stelvio (2.760 m), Passo Gavia (2.620 m) og Timmelsjoch (2.491 m). Dertil har jeg valgt en række nye pas i Bike Italien sammenhæng: Torri del Fraele (Giro’en i år), Kuhtai Sattel (Østrig) og Brennerpasset. Desuden Passo Pennes, Sella di Andalo (Brentadolomitterne) og Passo Croce Domeni. Kendetegnet for årets tur er mindre turisme, mindre trafik og flere øde bjergstemninger! Helt ny er også Kejservejen fra Chiusa via Renon til Bolzano. Seks dage, syv nætter.

Milano-Rom

Datoer: 9-18/9 2021

Vil man opleve nogle af Italiens mest kendte naturlige og kulturelle seværdigheder, så skal man vælge den legendariske tur fra Milano til Rom! En magisk tur designet til en bred vifte af motionister, der ønsker indhold, variation og italiensk romantik: Appenninerne, Cinque Terre, Carrara bjergene (Alpe Apuane), Ponte del Diavolo, Lucca, Monte Serra, San Gimignano, Monteriggione, Siena, Le Crete, Montalcino, Val d’Orcia, Monte Amiata, Saturnia Terme, Pitigliano, Lago Bolsena, vulkanen Vigo, Lago Bracciano, Sutri og cykelstien langs Tiberen til Rom er nogle af de ting, vi skal opleve! Tre gange når vi op i 1.050 m. Syv cykeldage, plus en hel fridag i Rom, 9 nætter.