Landevej​

Hvilke bjerge har du i kikkerten?

På denne side kan du danne dig et hurtigt overblik over de træningslejre og cykeluger, som jeg tilbyder. Klik dig videre til den tur, som interesserer dig for at læse mere om pris, dagsprogram, tekniske data, højdekurver, fotos, kommentarer fra tidligere ture og tilmelding.

Alt afhængigt af hvor mange, der tilmelder sig til en tur, vil der blive kørt i ét, to eller tre hold med hver deres guide. Der kan være forskel på ruterne for de enkelte hold både geografisk og ifht. distance og højdemeter.

Som udgangspunkt er træningslejrene med fast hotel og uden følgebil. Cykelugerne er med forskellige hoteller og med følgebil. Morgenmad og aftensmad er en del af pakken. Frokost spises ude på ruten for egen regning. 

Normalt overnatter deltagerne i dobbeltværelser, men det er også muligt at bestille enkeltværelser. Er I tre, der ønsker at dele værelse, så er tremandsværelser også en mulighed.

Begge koncepter tilbydes med fly eller kør-selv. De flyrejsende bliver hentet i lufthavnen og bragt til det første hotel. Deltagerne kan medbringe deres egne cykler, som transporteres med flyet i cykelkufferter eller papkasser. Det er også muligt at leje en racercykel/E-racerbike i Italien. De bilrejsende vil få tilsendt adressen på det første hotel eller evt. opsamlingssted.

Rom-San Marino

Datoer: 15-22/9, 2024

Cykelugen for motionister, der vil opleve fjerne og afsides bjergegne i Abruzzo, Umbrien og Le Marche samt en serie af Italiens smukkeste middelalderbyer: Spoleto, Spello, Trevi, Assisi, Gubbio og Urbino! Et par højdepunkter er: Det storslåede og totalt øde Gran Sasso (det højeste bjerg i Appenninerne) (2.912 m); Monte Sibillini med den nærmest uendelige blomstereng i stærke røde, gule og lilla farver; Rocca di Calascio; Furlo-kløften; Pantanis træningsbjerg Monte Carpegna; røverborgen San Leo og Lilleputstaten San Marino. Højeste sted på turen er Campo Imperatore, Gran Sasso (2.130 m, optional). Seks cykeldage, syv nætter. Afhentning i lufthavnen. Cykeltransport. Følgebil og bagagetransport. Erfarne guides. 

Milano-Rom

Datoer: 26/6-5/7, 2024.

Vil man opleve nogle af Italiens mest kendte naturlige og kulturelle seværdigheder, så skal man vælge den legendariske tur fra Milano til Rom! En magisk tur designet til en bred vifte af motionister, der ønsker indhold, variation og italiensk romantik: Appenninerne, Cinque Terre, Carrara bjergene (Alpe Apuane), Ponte del Diavolo, Lucca, Monte Serra, San Gimignano, Monteriggione, Siena, Le Crete, Montalcino, Val d’Orcia, Monte Amiata, Saturnia Terme, Pitigliano, Lago Bolsena, vulkanen Vigo, Lago Bracciano, Sutri og cykelstien langs Tiberen til Rom er nogle af de ting, vi skal opleve! Tre gange når vi op i 1.050 m. Syv cykeldage, plus en hel fridag i Rom, 9 nætter. (Der er mulighed for at tage en dag tidligere hjem, hvis man foretrækker det).

Soløen Gran Canaria

Datoer: 

Træningslejren til dem der ønsker sol og varme også om vinteren! Vi kører seks skønne ruter i vulkaniske månelandskaber og langs klippefyldte kyststrækninger i februar måned. Ruterne bliver knapt så lange, som vi har for vane på vores træningslejre, så der skulle gerne blive tid til også at nyde hotel, pool, strand og få slappet af ved siden af cyklingen. Der er også et par udfordrende ruter på programmet til dem, der ønsker at tage forskud på forårstræningen, men de værste strækninger vil være optional. Blandt andet har vi Pico de la Nieves (1.956 m) og The Vott (The Valley of Tears) på programmet! Vi bor dejligt på den sydlige del af Gran Canaria i fine forhold med all inclusive!

Dolomitterne Unplugged Classic

Datoer: 

I Dolomitterne laver jeg nye ruter hvert år. Programmet for uge 34-35, 2023 kommer til at lyde på seks etaper med de allermest kendte og smukkeste pas i Dolomitterne og Ortles! Dag 1: Passo della Mendola, Passo Nigra, Lago Carezza, Passo Costalunga. Dag 2: Passo Pordoi, Passo Campolungo (hold 2) eller Passo Falzarego, Passo di Gardena, Passo di Sella. Dag 3: Passo di Fedaia, Passo Giau og Falzarego og/eller Passo Pordoi (hold 2). Dag 4: Passo Sella, Kaiserstrassen Renon. Dag 5: Passo dello Stelvio, 1. halvdel af Passo di Gavia. Dag 6: Passo di Gavia, Passo Tonale, Val di Non. Med mere end 12 deltagere kører vi i to hold. Hyggelige familieejede bjerghoteller. Afhentning i lufthavnen. Cykeltransport. Følgebil og bagagetransport. Erfarne guides. 

Grandissimo Trentino

Datoer: 

Træningslejr for landevejsryttere i det uhørt smukke og bjergrige Trentino. Fire dage med fast hotel efterfulgt af en to dages rundtur omkring Brentadolomitterne (med følgebil og en overnatning). Ruterne foregår i dramatiske omgivelser med snedækkede bjerge, skumle middelalderborge, idylliske bjergsøer og brusende vandfald: Passo Manghen, Monte Bondone, Kaiserjægerstrasse, Passo Campo Carlo Magno, Lago di Tovel, Gardasøen, Foza og Passo Ballino. Højeste pas: Passo Manghen (2.047 m). Deltagerne forkæles med et lækkert hotel med swimmingpool, jacuzzi, wellness og gourmet-kok. I gåafstand fra byen Levico Terme. Seks cykeldage, syv nætter. Kunne træningslejren være noget for din motionsklub, så skriv til mig. 

Grandissimo Garda

Datoer: 

Træningslejr for landevejsryttere med fast hotel ved Gardasøen. Vi kører i to hold hver dag med differentieret niveau, så også deltagere uden særlig meget bjergerfaring kan være med. De varierede og afvekslende ruter foregår mellem vinrænker, antikke villaer, byer og borge fra middelalderen i bakket og bjergrigt terræn på alle sider af Gardasøen – i Veneto, Lombardiet og Trentino samt i Valpolicella og Verona. Højeste punkt er Monte Baldo (1.650 m). Dejligt hotel med stor swimmingpool og tennisbaner. I gåafstand fra Garda by og søpromenaden. Fokus på indholdsrig og varieret cykling, afslapning og socialt samvær! Seks dage på cyklen, syv nætter. Kunne træningslejren være noget for din motionsklub, så skriv til mig.